Nieuwsberichten

Marijn Swemmer heeft op 20 mei het Rapid toernooi gewonnen op weerstandspunten. Het was een spannende strijd met Pieter Doller.
Pieter Doller
Kees Praagman is de nieuwe clubkampioen van Leek. In de spannende slotronden wist Pieter Doller hem net niet in te
Pieter Doller
Extern Afgelopen vrijdag verloor het tweede team van SV Leek de bekerwedstrijd tegen het tweede team van SISSA met 2,5-1,5.
Pieter Doller
Op de pagina's van het Basisscholenkampioenschap 2022 zijn inmiddels ook de foto's geplaatst. Klik hier om ze te bekijken. Alle
Webmaster
Door een overwinning op Issa Albadeen is Kees Praagman de nieuwe koploper. Door een dubbele aanval won Kees een stuk.
Pieter Doller
De Interne competitie is bijzonder spannend. Kees won in de 15e ronde het topduel tegen Marijn. Pieter wist de koppositie