Categorie├źn
Algemeen Intern

Update: uitslag online schaaktoernooi vrijdag 1 mei voor leden en belangstellenden

Lieuwe Boskma van de schaakclub Roden is met 5,5 uit 6 eerste geworden bij het online schaaktoernooi van 1 mei jl. Johan Scharft werd met hetzelfde aantal punten tweede op weerstandspunten. Pieter Doller eindigde deze keer als derde in het deelnemersveld van 13. Klik hier voor de volledige uitslag.

Aanstaande vrijdag 1 mei organiseert de schaakclub Leek om 20.00 uur weer een online snelschaaktoernooi voor leden en belangstellenden. Wij nodigen u/jou uit om er aan mee te doen; het is het laatste online toernooi voor niet-leden in dit seizoen 2019-2020. We spelen deze keer 9 ronden (mits dat zo in te stellen is) met het snelschaaktempo van 3 minuten per persoon per partij, en een bonus van 2 seconden per zet.

De schaakclub Leek heeft via de KNSB op www.Chess.com een eigen domein voor leden van de schaakclub Leek. Leden en belangstellenden kunnen zich met een gebruikersnaam en wachtwoord aanmelden voor deelname aan het online toernooi.

Voor de clubleden van de schaakclubs Leek en Roden is er op vrijdag 8 mei 2020 nog het Online Snelschaakkampioenschap 2020. Het huidige schaakseizoen is daarna ten einde, aangezien er nog geen schaakactiviteiten (binnensport) in De Balkhoeve plaats mogen vinden.

Het nieuwe schaakseizoen begint op vrijdag 4 september 2020 met de eerste ronde van de interne competitie. Jij/u bent van harte welkom om dan een partij met ons mee te schaken.

Houdt u de website www.schaakclubleek.nl in de gaten voor de eindstanden van de online schaaktoernooien.

Frans Huisman, voorzitter