BSK 2023

Zaterdag 18 maart 2023 organiseert sc Leek het Basis Scholen Kampioenschap 2023 voor scholen uit de gemeente Westerkwartier.

Hieronder de uitnodiging naar de basisscholen.
Aan: De directie van de geadresseerde basisschool Geachte meneer/mevrouw,

18 maart 2023 is weer zover! Schaakclub Leek organiseert ook dit jaar het officiƫle schaakkampioenschap voor basisscholen uit de gemeente Westerkwartier.

Het toernooi begint om 10:00 uur (aanmelding tot 09:30 uur), en de prijsuitreiking vindt plaats rond 15:00 uur.

De speellocatie wordt nog bekend gemaakt; het evenement zal plaatsvinden op een van de deelnemende scholen. Hierover zullen wij u binnenkort informeren.

Mocht u vragen hebben over deze brief, of over een van de bijlagen, dan kunt u een e-mail sturen naar onderstaand e-mailadres.
Wij hopen op uw inschrijving en een geslaagde dag!
Namens Schaakclub Leek,

Sander Bolhuis
jeugd@schaakclubleek.nl
(WhatsApp) 06-54320177

Tot slot willen wij de aandacht vestigen op de mogelijkheid om gebruik te maken van onze schaaktrainers. Ze zijn gediplomeerd KNSB Schaaktrainer I en kunnen u als school ondersteunen in de voorbereiding op dit kampioenschap. Neem hiervoor contact op met onze contactpersoon voor dit toernooi Sander Bolhuis. Hij kan u informeren over de mogelijkheden.

Neemt u gerust contact op als u nog vragen heeft. We zullen deze graag beantwoorden.

Met hartelijke groet,
team BSK sc Leek.