Partijen externe competities

Op deze pagina een overzicht van de partijen in de externe competities waarvan een analyse is gemaakt. Klik op de betreffende partij in de tabel hieronder om de partij te kunnen bekijken.

DatumRondeWedstrijdLink
04-02-20222Leek 2 - DAC 1Gert-Jan Ris – Bert Steenhuizen
11-02-20221Leek 1 - Groninger Combinatie 3Nico Karsdorp – Johan ten Hoor
03-03-20222Groninger Combinatie 2 - Leek 1Marijn Swemmer – Henk Bosveld
29-04-20221Leek 2 - SISSA 2 (beker)Willem Sipkema – Gert-Jan Ris

 
 
Om de partijen na te spelen wordt gebruik gemaakt van een zgn. pgnviewer van Chesstempo. Hieronder een korte handleiding over het gebruik hiervan.

Korte handleiding pgnviewer
►Bordgrootte.
De grootte van het bord is aan te passen door met je muis naar de rechterkant van het bord te gaan en als er een dubbele pijl verschijnt deze dan vast te houden en te verschuiven naar links/rechts. Dit kun je ook doen voor de zettenreeks door met je muis naar de onderkant van de zettenreeks te gaan en als er een dubbele pijl verschijnt deze dan vast te houden en te verschuiven naar boven/onder.
►Schuifbalk.
Naast de zetten is er ook een scrollbar (aan de rechterkant) om de zettenreeks te verschuiven. Overigens gaat deze automatisch mee wanneer je de zetten doet (door te klikken op het pijltje in de balk boven de zetten of door je toetsenbord te gebruiken).
►Analyses.
Bij sommige zetten is een analyse toegevoegd. Dat is aangegeven met een groen plus-teken. Klik op de betreffende zet (ook in het groen) en de analyse wordt zichtbaar. Deze kan weer “dichtgeklapt” worden door op het rode min-streepje te klikken.
 
Vraag van de webmaster aan de lezer:
Heb je een vraag of een goed idee? Vertel het ons! Gebruik hiervoor het Ideeënformulier.

Wil je dat er ook een partij van jou op de site geplaatst wordt? Neem dan contact op met Gert-Jan Ris (webmaster). Gebruik ook hiervoor het Ideeënformulier.

Hartelijke groet,
Gert-Jan
(webmaster)

– O – O – O –