Online kampioenschap 2020

Op deze pagina zijn de partijen na te spelen die Tijmen Hofstra speelde in het Online Snelschaakkampioenschap 2020 dat op 8 mei 2020 gehouden is. Hij won al zijn 5 partijen en behaalde daarmee de eerste plaats en is dus Online Snelschaakkampioen 2020!

Heel knap waren natuurlijk zijn overwinningen op Sander Westerlaan en Erwin Heijnen. Beide partijen het naspelen waard. Het speeltempo was 3 min. per speler met een bonus van 2 sec. per zet.

Uiteraard is eerst toestemming aan Tijmen gevraagd om deze partijen te publiceren. De partijen kun je hieronder naspelen in de pgnviewer van Chesstempo. De analyse is gemaakt door het schaakprogramma Hiarcs. Het bijbehorende commentaar is van ondergetekende.

Gert-Jan Ris.
 


https://www.schaakclubleek.nl/wp-content/plugins/embed-chessboard/pgn4web/Games/Tijmen_Online_08-05-2020.pgn

 

 
NB   De grootte van het bord is aan te passen door met je muis naar de rechterkant van het bord te gaan en als er een dubbele pijl verschijnt deze dan vast te houden en te verschuiven naar links/rechts. Dit kun je ook doen voor de zettenreeks door met je muis naar de onderkant van de zettenreeks te gaan en als er een dubbele pijl verschijnt deze dan vast te houden en te verschuiven naar boven/onder.
Naast de zetten is er ook een scrollbar (aan de rechterkant) om de zettenreeks te verschuiven. Overigens gaat deze automatisch mee wanneer je de zetten doet (door te klikken op het pijltje in de groene balk boven de zetten of door je toetsenbord te gebruiken).

Heb je vragen/idee├źn over het gebruik, klik dan hier en stel je vraag/idee aan de webmaster.