Jeugdschaken

Hallo,

Op deze pagina kun je alles vinden over het jeugdschaken bij sc Leek. Hieronder als eerste het Jeugdplan dat vrijdag 18 maart 2022 aan de leden is gepresenteerd.

Ook het Basisscholenkampioenschap 2022 dat op 9 april 2022 is gehouden staat op de site. Je kunt hier alles over vinden in het menu onder Jeugd (BSK).

Schaaktrainers:
    Jan Arie Stokhorst
    Gert-Jan Ris

Presentatie Jeugdplan

De opstellers van het Jeugdplan (Pieter Doller, Jan Arie Stokhorst en Gert-Jan Ris) hebben vrijdag 18 maart 2022 een presentatie gehouden over het Jeugdplan. Hierbij waren veel jeugdleden, enkele ouders, alsmede een aantal (senioren)leden aanwezig. Het is een zeer geslaagde bijeenkomst geworden, dat afgesloten werd door een simultaan van ons eerste teamspeler Kees Praagman.

Het bestuur had medio januari het Jeugdplan digitaal al ontvangen en inmiddels ook goedgekeurd, maar tot een fysieke overdracht en een presentatie aan de leden was het nog niet gekomen. Dat is ook op deze bijzondere bijeenkomst gebeurd. Een hele succesvolle avond dus.

Hieronder het Jeugdplan zelf. Lees het eens door. Het is ook te downloaden en te printen. Door op en neer te scrollen kun je het volledige document doorlezen; klik op ‘>>’ in de bovenste balk voor meer opties.