Algemeen Verslagen

Verslagen online toernooien

Voor het online toernooi dat in Kerstvakantie gehouden werd op 29-12-2021, waren ook oud-leden en belangstelden geïnviteerd. Voormalig clubkampioen Johan Scharft, erg bedreven in het online schaken, wist alle 7 partijen te winnen. De jeugdige huidige kampioen van Leek, Tijmen Hofstra behaalde de 2e plaats met 6 punten. Met een mooie partij, de start was een schijnoffer van zijn loper, versloeg hij concurrent Kees Praagman. Frans Huisman werd knap derde met 4,5 punten. In een alles of niets partij tegen Kees Praagman trok Frans aan het langste eind.

Online toernooi 14 januari 2022
Het eerste onlinetoernooi van 2022 werd gewonnen door Issa Albadeen.

Issa won alle 3 partijen in dit toenooi met meer bedenktijd. Gedeeld 2 en 3 werden Pieter Doller en de jeugdige Tobias van Essen met 2 punten. Pieter moest zijn meerdere erkennen in Tijmen Hofstra en Tobias verloor regelmatig van Issa.

Hartelijke groet,
Pieter