Categorie├źn

Uitslagen en Stand Interne competitie na ronde 3

Hallo leden en belangstellenden van de schaakclub Leek e.o.,

Na drie weken Corona-proof schaken in De Balkhoeve even een bericht over de stand van zaken van de interne competitie. Over de stand van zaken aangaande de externe competitie zie het menu onder Competities en klik dan op Extern of klik hier.

Bij de interne competitie doet nog niet iedereen mee, maar zijn er ondertussen al wel drie ronden gespeeld. Vanwege afzeggingen door m.n. Corona, hebben we het maximum aantal keer afwezig (met een-derde van de eigen puntenwaarde) verhoogd van 5 naar 10 keer. Wie extern speelt voor de club krijgt twee-derde van het puntenaantal, en dat geldt ook voor mensen die voor de club een activiteit doen. U kunt hierbij denken aan het bijwonen van de NOSBO-ALV, het schaken met mensen van de Zijlen of het geven van schaakles. Als er gasten meedoen, worden die ingedeeld als belangstellende 1 (ervaren schakers) of belangstellende 2 (beginnende schakers).

In de derde ronde zijn er veel gelijkwaardige en spannende partijen gespeeld, die vaak tot later in de avond duurden. Pieter Doller en Johan ten Hoor zijn nog als enigen zonder puntverlies. De uitslagen van alle rondes en de stand zijn voortaan in het weekend op de website van de schaakclub te staan, en zijn daar voor iedereen te raadplegen. Zie hieronder.

Van de leden die normaal gesproken meedoen aan de interne competitie, verwachten we dat ze zich bij Huib (matthijsseh@gmail.com) afzeggen als ze een vrijdagavond niet meedoen. Belangstellenden die een keer mee willen doen kunnen zich bij Huib aanmelden via het mailadres.

Met vriendelijke groet,

Frans Huisman,
voorzitter

Ronde 3
Afgelopen vrijdag 25-09-2020 zijn bij de derde ronde van de interne competitie vijf partijen geschaakt. Alle uitslagen en uiteraard de stand na deze ronde zijn te vinden in het menu onder Competities en klik dan op Intern.

Ronde 1 en 2
Ook alle info over voorgaande rondes zijn op de Interne Competitie-pagina te vinden. Ga hiervoor naar het menu en klik op Intern onder Competities.
Voor iedereen die er niet bij was, noteren we “afwezig met kennisgeving”. Het verzoek om je af te melden als je niet aanwezig kunt zijn. Dit is het principe dat we bij de club hebben. Er is dan om 19.45 uur duidelijkheid over de deelnemers, en kan de indeling gemaakt worden.

We hopen jullie morgen op de clubavond te zien. Als mensen omwille van Corona (nog) niet willen schaken, is daar natuurlijk begrip voor. Toch kan er binnen het KNSB-protocol met acht borden tegelijkertijd gespeeld worden, en we horen morgenavond op de NOSBO-vergadering of de externe competitie binnenkort gaat beginnen. Jullie horen van ons over wat en wanneer er extern geschaakt wordt.

namens het bestuur van de schaakclub Leek e.o.,

Frans Huisman