Externe competitie 2020-2021

Hallo leden en belangstellenden van de schaakclub Leek e.o.,

Na drie weken Corona-proof schaken in De Balkhoeve even een bericht over de stand van zaken van de externe competitie.

Het NOSBO-bestuur heeft aangegeven dat er in het seizoen 2020-2021 met achtallen (Hoofdklasse) en viertallen (Tweede klasse) gespeeld gaat worden. Voor de schaakclub Leek is dat goed nieuws, aangezien dat ook onze plannen voor de externe competitie zijn. Het bestuur komt op basis van de ratings (ranglijst wordt vanwege afbreken competitie en geringe verschillen, niet gebruikt) met een voorstel voor de teams Leek 1 en Leek 2.

Zodra de NOSBO duidelijkheid geeft over de aanmeldwijze, organiseren we een ALV met onder meer dit onderwerp op de agenda. We verwachten de ALV in de tweede helft van oktober 2020 te kunnen houden.

Met vriendelijke groet,

Frans Huisman,