Partijen – intern

Op vrijdag 24 september 2021 speelde Martien Veldman in de 3e ronde van de Interne Competitie tegen Pieter Doller.

Hun partij kun je hieronder naspelen in de pgnviewer van Chesstempo. Het bijbehorende commentaar is van Martien (MV) èn Pieter (PD). Voor een korte handleiding van de pgnviewer zie onderaan deze pagina.

Gert-Jan Ris
webmaster


https://www.schaakclubleek.nl/wp-content/plugins/embed-chessboard/pgn4web/Games/2021-09-24_Martien-Pieter.pgn

 
 
Korte handleiding pgnviewer
►Bordgrootte.
De grootte van het bord is aan te passen door met je muis naar de rechterkant van het bord te gaan en als er een dubbele pijl verschijnt deze dan vast te houden en te verschuiven naar links/rechts. Dit kun je ook doen voor de zettenreeks door met je muis naar de onderkant van de zettenreeks te gaan en als er een dubbele pijl verschijnt deze dan vast te houden en te verschuiven naar boven/onder.
►Schuifbalk.
Naast de zetten is er ook een scrollbar (aan de rechterkant) om de zettenreeks te verschuiven. Overigens gaat deze automatisch mee wanneer je de zetten doet (door te klikken op het pijltje in de balk boven de zetten of door je toetsenbord te gebruiken).
►Analyses.
Bij sommige zetten is een analyse toegevoegd. Dat is aangegeven met een groen plus-teken. Klik op de betreffende zet (ook in het groen) en de analyse wordt zichtbaar. Deze kan weer “dichtgeklapt” worden door op het rode min-streepje te klikken.
 
Vraag van de webmaster aan de lezer:
Heb je een vraag of een goed idee? Vertel het ons! Gebruik hiervoor het Ideeënformulier.

Wil je dat er ook een partij van jou op de site geplaatst wordt? Neem dan contact op met Gert-Jan Ris (webmaster). Gebruik ook hiervoor het Ideeënformulier.

– O – O – O –