Nieuwsbrief no. 2

Onderwerp:  Toernooi online schaken – vrijdag 20 november 2020

Hallo leden en belangstellenden van de schaakclub Leek e.o.,

We hopen dat het goed met jullie gaat.

Morgenavond (vrijdag 20 november) organiseren we om 20.00 uur een online schaaktoernooi voor leden en belangstellenden. We spelen partijen van 10 minuten p.p.p.p. en bij deelname van tien personen of meer, spelen we vijf ronden.

Voor wie nog niet eerder heeft meegedaan of de instructie sinds de vorige “lockdown” is kwijtgeraakt, hieronder een korte handleiding van Huib om mee te kunnen doen:

> Meld je aan bij www.chess.com

> Login met je account (of maak er één aan als je er geen hebt).

> Ga naar “Spelen” en klik op “Live schaken”.

> Ga naar “Online schaaktoernooien” en klik op het toernooi van SC Leek.

Vanaf een half uur vóór aanvang van het toernooi (dus vanaf 19.30 uur) kun je je aanmelden.

> Klik op Meedoen.

Dit is de tweede nieuwsbrief die jullie via de mail van ons ontvangen. Is deze niet goed leesbaar in je mail? Klik dan hier: Bekijk webversie

Je kunt je ook afmelden voor onze nieuwsbrieven. Dat kan door onderaan van deze pagina op ‘Afmelden voor Nieuwsbrief’ te klikken. Je komt dan op de website en wanneer je het formulier hebt ingevuld en geklikt hebt op ‘Verzenden’ ontvang je geen nieuwsbrieven van ons meer.

Met een vriendelijke groet,

Gert-Jan Ris