Prijzenregen bij jeugd schaakclub Leek

Aan het slot van het schaakseizoen 2017-2018 werden op vrijdag 25 mei onder tropische temperaturen de prijzen uitgereikt aan de jeugdschakers van de schaakclub Leek. In de laatste fase van het seizoen waren de kinderen verdeeld over een A- en een B-poule. Winnaar van de A-poule en daarmee Jeugdclubkampioen van de schaakclub Leek werd Julian Albadeen. Tweede prijzen waren er voor Joost Tuinman, Joris Stap en Maurice Hylkema. Derde plaatsen voor Koen van Zonneveld, Tobias van Essen en Jolie Albadeen. Lucas van der Veen werd eerste in de B-poule. Johan van der Velde, Job Schievink en Maisson Jozef wonnen een tweede prijs. De derde prijzen gingen naar Marc Tuinman, Jurriën Pals, Jasper Steenbergen, Floris de Vries en Rafaël Mulders. Na het gezamenlijk patat eten en de prijsuitreiking door de jeugdleiders JanArie Stokhorst en Teije Smedinga, was het tijd voor de groepsfoto en de zomerstop tot begin september.