Drie Provinciën Gongschaaktoernooi op vrijdagavond 18 mei 2018

Hierbij nodigen wij viertallen (van clubs of vriendenteams) uit voor het traditionele Drie ProvinciënGongschaaktoernooidat ook dit jaar door de schaakclub Leek zal worden georganiseerd. Het wordt gehouden op vrijdag 18 mei 2018 om 19.30 uur in De Balkhoeve aan de Waezenburglaan 57 te Leek. 
Er worden zes ronden GONG gespeeld van maximaal 25 minuten per ronde, met voor de eerste 40 zetten een bedenktijd van 15 seconden per zet, en voor de volgende zetten 5 seconden per zet. Er wordt gespeeld in teams van 4 personen die op basis van de resultaten van vorig jaar, en op speelsterkte worden ingedeeld in een A-, B- en C-poule (4 teams per poule) Ieder team in een poule schaakt twee keer tegen een ander team uit die poule (met wisselende kleuren). 
Er kunnen maximaal 12 teams meedoen (dan stopt het inschrijven). De inleg is vijf euro per team, waarmee de schaakclub Leek zorgt voor een prijs voor de poulewinnaars, én voor kaas, worst, enzovoort. Aanmelden kan via een mail met teamnaam en "globale gemiddelde rating" bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of tel: 0594519008 .